Minden kategória
Hunan Huacheng Biotech, Inc.
Kezdőlap> Rólunk  > profil

profil profil

profil

Hírek Hírek

Hírek

Társadalmi felelősség Társadalmi felelősség

Társadalmi felelősség

Szabadalom Szabadalom

Szabadalom

A Hunan Huacheng Biotech, Inc. a szerzetes gyümölcs édesítőszer-oldatának vezető szakértője a cukor csökkentésére

Headquartered in Changsha High-tech Zone, Hunan Province, Hunan Huacheng Biotech, Inc. was founded in 2008, and it was awarded National High-tech Enterprise and one of the top 10 leading suppliers of Plant Extracts in China. Certified by NSF-cGMP, it is also one of the Eight Initiators of Chinese Plant Extract Industry Alliance, the Constructor of Monk Fruit Extract Industry Standard, and 100 Excellent Entrepreneur in Changsha on the 30th Anniversary of the Establishment of National High-Tech Industrial Development Zone.


A Hunan Huacheng Biotech., Inc. teljes minőségirányítási rendszert hozott létre, és átment a BRC, NSF-cGMP, nem GMO, FDA-GRAS, ISO9001, ISO22000 (HACCP), SC, KOSHER, HALAL és más hiteles nemzetközi tanúsítványokon. 


Az egészséges, édes és zöld gyümölcs biztosítása érdekében a Huacheng az ültetési bázist az északi szélesség 25-30 fokának szívében helyezte el. A legfejlettebb extrakciós, elválasztási és tisztítási technológiát alkalmazva minden szerzetes gyümölcs tele van a természet által adott frissséggel. A Huacheng az első vállalat a világon, amely sikeresen kiterjesztette a Monk Fruit ültetési területét Guilinból Hunanba, Jiangxiba és más régiókba. Az újonnan kialakított terület alkalmas 6 millió hektár beültetésére, amely egy vertikálisan integrált egész ipari láncolattal rendelkezik a Monk Fruit a gyümölcspalánták szövettenyésztéséből, telepítés, K+F és műszaki támogatás, kitermelés és termelés, a kitermelés átfogó fejlesztése és hasznosítása; cukorhelyettesítő formulák kutatása és fejlesztése, végtermékek alkalmazása a gyümölcsürülék és a biológiai műtrágya újrahasznosítására.


Jelenleg a Huacheng K+F Központot egy Ph.D. csapat gazdag iparági tapasztalattal az Egyesült Államokban. Több mint 40 tudományos kutató dolgozik, köztük 4 doktorból és több mint 10 mesterből álló csoport. A cég hosszú ideje mélyreható együttműködést folytat olyan ismert hazai élelmiszer- és természetes termékkutató intézményekkel, mint a Hunani Agráregyetem Növény Funkcionális Alkotóelemek Hasznosítási Technológiai Kutatóközpontja, Közép-Dél Egyetem, Hunan Egyetem. a hagyományos kínai orvoslás stb.


A Huacheng a világ vezető szakértője a szerzetesi gyümölcskivonat területén, amely cukorcsökkentési megoldást kínál. Szent küldetésünk, hogy mindenkihez eljuttassuk a tiszta természetes, nulla kalóriatartalmú és egészséges édességet. Reméljük, hogy több céggel sikerül stratégiai partnerséget kialakítani az élelmiszer-, ital-, egészségügy és gyógyszertár területén.


Becsületigazolás

nem definiált


Kiállító csarnok


nem definiált

Huacheng gyára

A Mogroside V 50%-os általános kapacitása eléri a 300 MT/Y-t, a Huacheng a világ legnagyobb professzionális Mogroside gyártója