Minden kategória
Hunan Huacheng Biotech, Inc.
Kezdőlap> Minőség

A Hunan Huacheng Biotech, Inc. mindig ragaszkodik ahhoz a hithez, hogy „A minőség a vállalkozás élete”, és figyelmünk középpontjába az Ügyfélszolgálatot helyezi, folyamatosan fejleszti az élelmiszer-biztonsági ellenőrzési rendszert. Az összetevők gyárba lépésétől kezdve, az intermedierek termelési folyamatának minőség-ellenőrzésén, valamint az oldószerek és összetevők minőség-ellenőrzésén keresztül szigorúan betartjuk a cGMP minőségellenőrzési követelményeit, hogy biztosítsuk, hogy a termék minősége megfeleljen az USP, EP és ChP előírásoknak.

QA

A viszonylag tökéletes minőségirányítási rendszert és élelmiszerbiztonsági irányítási rendszert a China Food SC(QS) tanúsítási követelményei, az ISO minőségirányítási rendszer QMS, az ISO élelmiszerbiztonsági irányítási rendszer FSMS, az FDA élelmiszerbiztonsági modernizációs törvény FSMA, az FDA21 CFR111 szerint teljesítették.
Eddig olyan tanúsítványokat szereztünk, mint az NSF-cGMP, ISO9001, ISO22000, BRC, SC(QS), TUV, GRAS, Non-GMO Project, KOSHER, HALAL stb. Gyártóhelyünket sikeresen auditálta a világ számos híres élelmiszer- gyógyszeripari cégek.

 • FDA-GRAS

  FDA-GRAS

 • NSF-cGMP

  NSF-cGMP

világítás

QC

Az egyes termékek minőségi követelményeinek megfelelően tudományos vizsgálati módszereket és fejlett vizsgálóeszközöket hoztunk létre. Van érzékszervi értékelő labor, fizikai és kémiai labor, mikrobiológiai labor, precíziós műszerlabor és mintaterem. A labor jelenleg HPLC, GC, AA, UV-VIS stb.
Az ICP-MS, LC/MS/MS, GC/MS/MS és egyéb tesztelő berendezések 2018-ban jól felszereltek.
Hosszú távú együttműködést alakítottunk ki harmadik fél laboratóriumaival (NSF, SGS, Eurofins stb.). A vállalat ellenőrzési tervének és az ügyfelek követelményeinek megfelelően a termékeket a harmadik fél laboratóriumába küldik rendszeres tesztelésre, hogy biztosítsák termékeink biztonságát és megfeleljenek az ügyfelek követelményeinek.

 • Waters2695

  Waters2695

 • TU-1900

  TU-1900

 • TAS-990

  TAS-990

 • GC7900

  GC7900

 • GC-MS7890B

  GC-MS7890B

Professzionális QC csapat

Professzionális QC csapat

Magasan képzett QA&QC csapat
Első osztályú létesítmények
Tökéletes minőségbiztosítási rendszer